Overzicht

Kunstbeheer en artikelbeheer: Alles in één overzicht

Artbiz faciliteert niet alleen het beheer van kunstwerken, maar ook van gerelateerde artikelen. Gebruikers kunnen eenvoudig nieuwe kunstwerken aanmaken in het systeem, inclusief gedetailleerde informatie zoals oplagenummers en technieken. Naast de standaard velden is er ook de mogelijkheid om zelf velden in te vullen voor optimale flexibiliteit. Voor galerie-eigenaren betekent dit een gestroomlijnd proces van inventarisatie, waarbij elk item – van kunstwerken tot geschenkartikelen – moeiteloos wordt geregistreerd en bijgehouden.

Verkopen

Verkopen en consignatie: Kunst met vertrouwen

Verkopen en consignaties zijn de levensader van elke galerie, en Artbiz maakt deze processen efficiënter en transparanter. De software ondersteunt het volledige traject van consignatie, van het vastleggen van afspraken tot aan de verkoop en uitbetaling aan de kunstenaar. Dit zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen bij zowel kunstenaars als kopers. Bovendien stelt Artbiz galerieën in staat om verkopen vlot te registreren, inclusief betalingsverwerking en voorraadupdates. Met deze tools kunnen galerieën hun verkopen verhogen, terwijl ze een solide basis van vertrouwen en professionaliteit onderhouden met kunstenaars en klanten.

Rapportages

Rapportages en inventarisatie: Kennis is macht

Met de uitgebreide rapportage- en inventarisatiefuncties van Artbiz kunnen galerie-eigenaren waardevolle inzichten verkrijgen in hun bedrijfsvoering. Van verkoopanalyses tot voorraadbeheer, deze tools bieden de data die nodig is om geïnformeerde beslissingen te maken. Deze transparantie in de bedrijfsvoering is onmisbaar voor elke galerie die streeft naar optimalisatie en groei.

koop verkoop
koop verkoop

Vrijblijvende demonstratie!

Ben jij klaar om jouw galerie naar het volgende niveau te tillen met efficiëntie en innovatie? Ontdek hoe Artbiz jouw dagelijkse operaties kan transformeren en je meer tijd kan geven voor wat echt telt. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende demo en zie zelf hoe Artbiz de manier waarop je werkt kan veranderen. Maak de stap naar een gestroomlijnde toekomst en laat je inspireren door de mogelijkheden.