Betaalvormen

  • Automatische incasso (Bank)
  • Automatische incasso (Betaalprovider)
  • Betaling via iDEAL
  • Rekening per maand
  • Rekening per kwartaal
  • Rekening per half jaar
  • Rekening per jaar

Facturatie

Het maken van een factuur in Artbiz gaat waar mogelijk geautomatiseerd, maar uiteraard behoud je ook de vrijheid om orderregels zelf handmatig aan te passen.

Naast de standaard functionaliteit is de gehele factuur lay-out zelf te beheren. Opties om verzendkosten, orderkosten of abonnementskosten op te nemen in de factuur zijn standaard aanwezig. Hierdoor maakt je in een handomdraai een factuur in eigen huisstijl. Facturen kun je als PDF direct naar de klant mailen of uitprinten.

Het crediteren van een factuur of specifieke orderregel is met slechts een paar klikken mogelijk. Vanzelfsprekend wordt de voorraad en eventuele spaartegoeden van de klant direct bijgewerkt. Voor de crediteurenbewaking is er een handig factuuroverzicht waarin zowel de betaalde, openstaande als gecrediteerde facturen zichtbaar zijn.

iDEAL

Zorgenloos betalen via iDEAL

Met de nieuwe betaalmodule wordt betalen nog makkelijker. De automatische incasso wordt terplekken door de klant goedgekeurd via een betaling met de bankpas. Daarna zal de betaling via onze betaalprovider verlopen. Mocht een betaling mislukken dan ontvangt de klant automatisch hierop een notificatiemail met daarin een iDEAL betaallink waarmee ze alsonog de betaling kunnen overmaken.

Naast de automatische incasso is er ook de mogelijkheid om betaling via een iDEAL-link elke maand toe te sturen. Op die manier kan de klant eenvoudig handmatig het te betalen bedrag overmaken.

Facturatie, uitgave

Spaartegoed

Werk je met spaartegoed?

Artbiz houdt wanneer er sprake is van een spaar contract automatisch per klant alle spaartegoeden bij. Looptijd, percentages, afschrijvingen, bijschrijvingen: alles is terug te vinden in Artbiz. Zo hou je altijd een accuraat overzicht bij van de spaartegoeden van je klanten. Bij een betaling kiest je eenvoudig of het gefactureerde bedrag wel of niet van het spaartegoed afgeschreven dient te worden.