Overzicht

Kunstbeheer

Altijd overzicht en structuur

Artbiz helpt om het beheren van kunst zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Zo heb je altijd het overzicht in dezelfde structuur en heb je alles in een handomdraai terug gevonden. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren en komt er meer tijd vrij voor andere dingen. Daarnaast bieden we uitstekende koppelingsmogelijkheden voor jullie website die de online vindbaarheid van galerie of kunstuitleen ten goede komt.

Overzicht

Beheren

Gedetailleerd kunstbeheer met aanpasbare velden, meervoudige afbeeldingen en ondersteuning voor meerdere vestigingen; volledige controle voor jou.

Overzichtelijk

Optimale kunstbeheer met geavanceerde zoek- en sorteeropties, inclusief beeldherkenning, en maakt alle informatie per kunstwerk, inclusief locatie, snel toegankelijk.

Rekentools

Vereenvoudigd prijscalculatie door automatisch de verkoopprijs van kunstwerken te berekenen, inclusief kosten voor inlijsten, glaswerk en arbeid.

Exporteren

We maken kunstweergave op websites eenvoudig met onze API-koppeling, inclusief WordPress plugin en automatische nachtelijke updates.

Relatiebeheer

Gecentraliseerd en vereenvoudige toegang tot gegevens van kunstenaars, klanten, en leveranciers met efficiënte zoek- en invoerfuncties.

Klantbeheer

Artbiz stroomlijnt klantenbeheer met gedetailleerde informatie, interesses, contacthistorie, en overzicht van gehuurde of gekochte kunstwerken, inclusief lidmaatschappen.

Consignatie

Artbiz vereenvoudigt kunstenaarsbeheer en consignatieadministratie, waardoor afrekenen met kunstenaars efficiënter en sneller verloopt.

Huurvergoedingen

Artbiz berekent de eventuele huurvergoedingen voor de kunstenaar. Zowel de berekening al de afrekening worden op jouw verzoek automatisch gegenereerd.

Berekenen

Verkoop en verhuur

Kunst verhuren en verkopen in een handomdraai

Kunstuitleencontracten maken, eenmalige of periodieke facturen versturen of maandelijkse automatische incasso’s verzorgen is met Artbiz een fluitje van een cent. Onze software is speciaal afgestemd op alles wat je als galerie of kunstuitleen nodig hebt. Artbiz maakt de administratieve processen makkelijk zodat je tijd bespaard.

Berekenen

Verkoop

Automatiseer het verkoopproces met aanpasbare facturen, spaartegoedverwerking, voorraadaanpassing en iDEAL-betaalverzoeken, inclusief diverse factuurfuncties.

Kunstuitleen

Vereenvoudig het creëren van verhuurovereenkomsten met automatische contractgeneratie, voorraadupdates. Artbiz ondersteunt diverse abonnementsvomen die je zelf naar wens definiëert en beheerd.

Contracten

Artbiz genereert direct nieuwe contracten bij wijzigingen in klantovereenkomsten, met aanpasbare templates voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Boekhoudpakket koppeling

De software biedt een automatische tweeweg koppeling met TwinField voor boekhouding, en voorbereide koppelingen voor andere pakketten. Op verzoek is een maatwerk koppeling mogelijk.

Betaalvormen

  • Automatische incasso (Bank)
  • Automatische incasso (Betaalprovider)
  • Betaling via iDEAL
  • Rekening

Facturatie

Genereer automatisch facturen met aanpasbare orderregels en lay-out. Alle communicatie omtrent de facturen doe je vervolgens in de software zelf met onze handige communicatietools.

Automatische incasso

Eenvoudige automatische incasso’s met overzichten en controles voor het genereren van SEPA-bestanden. Daarbij behouden we incasso-historie als naslagwerk.

iDEAL

Artbiz introduceert een eenvoudige iDEAL-betaalmodule voor directe goedkeuring en verwerking van betalingen, inclusief opties voor herhaalbetalingen en notificaties bij mislukking.

Tegoeden

De software beheert automatisch spaar- en cadeautegoeden per klant met details als looptijd en transacties, voor een accuraat overzicht en eenvoudige betalingskeuzes.

Inzicht

Genereer inzichtelijke rapporten

Met Artbiz is het eenvoudig om het overzicht te behouden. Met onze vooraf ingestelde rapportages heb je in een handomdraai de juiste details bij de hand. Er zijn standaard templates voor factuurdetails, spaartegoeden, verhuuroverzichten, voorraad en nog veel mee. Hiermee bespaar je tijd en hou je tijd over voor de belangrijke zaken.

Gemakkelijk en snel

Praktische inzichten in verhuur, openstaande facturen, incasso- en transactiehistorie, en een overzicht van spaartegoeden.

Management

Artbiz faciliteert management met inzichten in verkopen en verhuur per kunstenaar, consignatiedetails, rendement, en exporteerbare verkooprapporten.

Operationeel

Verlaag administratieve lasten met Artbiz door controle over incasso’s, facturen, en lidmaatschappen, waardoor direct actie ondernomen kan worden.

Maatwerk

Op verzoek kunnen we maatwerk rapportages in het systeem aanleggen. Als we de data hebben kunnen we het rapport in de vorm gieten die jij wenst.

Kunstwerken
Kunstwerken